Inloggen
NederlandsNederlands

Zo gaan wij om met de coronacrisis

Zo gaan wij om met de coronacrisis
Geplaatst op 11-11-2020 door buitendienst
Zo gaan wij om met de coronacrisis

 

Begin maart werden we wereldwijd massaal overvallen door de coronacrisis. Helaas zaten wij, net als de rest van de wereld halverwege maart ineens in een bijzonder scenario. Zoals je wellicht weet zijn we eind 2019 gestart met de bouw van onze nieuwe showroom. Er lag een mooie streefdatum voor de opening: begin oktober 2020. We hebben onze plannen moeten bijstellen.

Het zal herkenbaar zijn; plannen maken en deze op de situatie moeten aanpassen. Bij FP Collection willen we altijd vooruit, omdat het ons energie geeft, waardoor we met plezier kunnen werken. Stilstand betekent achteruitgang, het klinkt afgezaagd maar je zult het vast kunnen beamen. Daarom investeren we bij FP Collection flink, ondanks de huidige situatie. We vinden nieuwe manieren om plezierig en gezond te werken en zullen uiteindelijk sterker uit de crisis komen. En dat wensen we iedereen toe!

Van de eerste Coronagolf hebben we geleerd. Nu we in de tweede golf zitten, die waarschijnlijk nog een tijd aanhoudt, zijn we ons bewust van de kansen die er liggen. Onze prachtige, 1.700 m2 tellende showroom staat er in het voorjaar van 2021 nog steeds. En dan is het resultaat nóg mooier dan we voor mogelijk hadden gehouden, omdat we meer tijd hebben kunnen besteden aan alle details.

In de tussentijd blijven we in contact met jullie, omdat we dit fijn en noodzakelijk vinden. We missen het gemak waarmee we normaal op pad gaan maar hebben goede alternatieven; een online presentatie met interessante, verdiepende informatie over bestaande en nieuwe producten en een digitale rondleiding door onze, in afwerking zijnde, nieuwe showroom. 

Mocht je het heft alvast in eigen handen willen nemen, omdat je weet dat je een gaatje in je agenda hebt; hieronder kun je jezelf aanmelden voor een Teamssessie met jouw FP accountmanager of één van onze andere collega's. Wellicht is Teams niet je ding, ook dan komt het goed, we kunnen bellen, facetimen, Zoomen, net wat jou het beste past!

 

 

 

Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

 

Marlot Kamphuis

Commercieel medewerker binnendienst

Marlot is sinds juli 2023 in dienst bij FP Collection als medewerker op de binnendienst. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de stallen om met haar paarden te rijden en te verzorgen. Verder spreekt ze graag af met vriendinnen en houdt ze er van om lekker creatief bezig te zijn.  

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen