Inloggen
NederlandsNederlands

Zo gaan wij om met de coronacrisis

Zo gaan wij om met de coronacrisis
Geplaatst op 11-11-2020 door buitendienst
Zo gaan wij om met de coronacrisis

 

Begin maart werden we wereldwijd massaal overvallen door de coronacrisis. Helaas zaten wij, net als de rest van de wereld halverwege maart ineens in een bijzonder scenario. Zoals je wellicht weet zijn we eind 2019 gestart met de bouw van onze nieuwe showroom. Er lag een mooie streefdatum voor de opening: begin oktober 2020. We hebben onze plannen moeten bijstellen.

Het zal herkenbaar zijn; plannen maken en deze op de situatie moeten aanpassen. Bij FP Collection willen we altijd vooruit, omdat het ons energie geeft, waardoor we met plezier kunnen werken. Stilstand betekent achteruitgang, het klinkt afgezaagd maar je zult het vast kunnen beamen. Daarom investeren we bij FP Collection flink, ondanks de huidige situatie. We vinden nieuwe manieren om plezierig en gezond te werken en zullen uiteindelijk sterker uit de crisis komen. En dat wensen we iedereen toe!

Van de eerste Coronagolf hebben we geleerd. Nu we in de tweede golf zitten, die waarschijnlijk nog een tijd aanhoudt, zijn we ons bewust van de kansen die er liggen. Onze prachtige, 1.700 m2 tellende showroom staat er in het voorjaar van 2021 nog steeds. En dan is het resultaat nóg mooier dan we voor mogelijk hadden gehouden, omdat we meer tijd hebben kunnen besteden aan alle details.

In de tussentijd blijven we in contact met jullie, omdat we dit fijn en noodzakelijk vinden. We missen het gemak waarmee we normaal op pad gaan maar hebben goede alternatieven; een online presentatie met interessante, verdiepende informatie over bestaande en nieuwe producten en een digitale rondleiding door onze, in afwerking zijnde, nieuwe showroom. 

Mocht je het heft alvast in eigen handen willen nemen, omdat je weet dat je een gaatje in je agenda hebt; hieronder kun je jezelf aanmelden voor een Teamssessie met jouw FP accountmanager of één van onze andere collega's. Wellicht is Teams niet je ding, ook dan komt het goed, we kunnen bellen, facetimen, Zoomen, net wat jou het beste past!

 

 

 

 

Lisette Postma


Commerciële binnendienst medewerker


 

 
 Bianca Hoeflaak

Dennis Driessen

Accountmanager


LinkedIn

 Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Accountmanager


LinkedIn

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

 

 

Henk Wardenaar

Logistiek medewerker

  

Marco Witteveen

Logistiek medewerker

 

Frits Schuitemaker

Magazijn medewerker & logistiek

 

 

Niels Riemers

Magazijn medewerker

 

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker


LinkedIn

 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Directeur


LinkedIn

 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Binnendienst medewerker


 

 

Marlot Kamphuis


Commerciële binnendienst medewerker


 

 

 

 Bianca Hoeflaak

Etienne Konter

Magazijn medewerker & logistiek

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen