Inloggen
NederlandsNederlands

Epicz

Epicz
Geplaatst op 9-3-2019 door buitendienst
Samenwerking

Sinds 2013 werken wij samen met Epicz; een reclamebureau dat ontwerpen maakt voor online, social en offline gebruik. Ook onze meest recente catalogus hebben we voor de vijfde keer in samenwerking met Marcel gemaakt. We hebben de afgelopen jaren veel van elkaar geleerd en met plezier samengewerkt. Het jaarlijks maken van onze catalogus begint in de zomer al en er gaat veel tijd in zitten, inmiddels zijn we zo op elkaar ingespeeld en weten we wat we van elkaar kunnen verwachten.

Jarenlange uitbreiding en investering in de brochure maakt dat we steeds meer tijd hebben om op de details te kunnen letten. Het onderste uit de kan te kunnen halen en meer aandacht kunnen leggen op het gebruik met als resultaat dat de brochure met zijn tijd mee is gegaan en voor klanten nog altijd duidelijker en praktischer wordt.

Marcel heeft ons wegwijs gemaakt in het gebruik van Adobe Photoshop en InDesign en we zijn blij met zijn flexibele instelling. Hij denkt met ons mee en helpt ons ook het praktische en technische deel van onze informatie vormgevingstechnisch, duidelijk en aantrekkelijk te presenteren.


 


Marcel Guis


Ik wil met plezier werken aan projecten die mijn klanten en mijzelf blij maken. De grootte van het bedrijf maakt daarom niet zoveel verschil voor mij. Ik vind in zowel grote als kleine bedrijven mijn uitdagingen.
Voor Epicz wil ik een vaste kring klanten opbouwen waarmee ik lang, productief en met plezier kan samenwerken.Ik vind het heerlijk om zowel in mijn eigen ‘zone’ te werken als in teamverband. Het liefst zo gevarieerd mogelijk! Geen sleur, en niet te lang op een bepaalde plek. Graag spreek ik mijn klanten persoonlijk. Zo kan ik het beste ‘proeven’ naar welk ontwerp ze op zoek zijn. Ik probeer hun ideeën concreet samen te bundelen in een krachtig ontwerp waar zowel de klant als ik blij van wordt.

Epicz is een reclamebureau dat ontwerpen maakt voor online, social en offline gebruik. Denk daarbij aan websites, inrichting Social Media (omslagen, avatars etc) en drukwerk. Waarvan het drukwerk kan bestaan uit slechts de huisstijl (visitekaartjes, enveloppen & briefpapier) maar ook posters, brochures en folders. Epicz = Marcel Guis. Ik werk samen met professionals om tot het beste resultaat te komen.

Mijn USP's zijn: persoonlijke benadering, snelheid, beloven = doen en breed inzetbare en professionele ontwerpen. De wens van mijn klanten staat centraal en het werk dat ik lever is betaalbaar.

FP Collection heeft mij geleerd gebruik te maken van een goede interne structuur. Ze doen hun uiterste best projecten zo goed mogelijk te begeleiden. Vooraf bespreken we altijd hoe we het gaan aanpakken en maken we een uitgewerkte en haalbare planning. FP Collection is continu in beweging, zit niet stil en blijft de markt opzoeken en benaderen. Stilstand is achteruitgang gaat bij FP Collection niet op. Het team van FP straalt plezier en professionaliteit uit.

Ik neem geen genoeg met een ‘OK’ ontwerp. Zelf ben ik pas tevreden als de klant dat ook is!
Tags: samenwerking
 

Lisette Postma


Commerciële binnendienst medewerker


 

 
 Bianca Hoeflaak

Dennis Driessen

Accountmanager


LinkedIn

 Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Accountmanager


LinkedIn

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

 

 

Henk Wardenaar

Logistiek medewerker

  

Marco Witteveen

Logistiek medewerker

 

Frits Schuitemaker

Magazijn medewerker & logistiek

 

 

Niels Riemers

Magazijn medewerker

 

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker


LinkedIn

 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Directeur


LinkedIn

 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Binnendienst medewerker


 

 

Marlot Kamphuis


Commerciële binnendienst medewerker


 

 

 

 Bianca Hoeflaak

Etienne Konter

Magazijn medewerker & logistiek

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen