Inloggen
NederlandsNederlands

Epicz

Epicz
Geplaatst op 9-3-2019 door buitendienst
Samenwerking

Sinds 2013 werken wij samen met Epicz; een reclamebureau dat ontwerpen maakt voor online, social en offline gebruik. Ook onze meest recente catalogus hebben we voor de vijfde keer in samenwerking met Marcel gemaakt. We hebben de afgelopen jaren veel van elkaar geleerd en met plezier samengewerkt. Het jaarlijks maken van onze catalogus begint in de zomer al en er gaat veel tijd in zitten, inmiddels zijn we zo op elkaar ingespeeld en weten we wat we van elkaar kunnen verwachten.

Jarenlange uitbreiding en investering in de brochure maakt dat we steeds meer tijd hebben om op de details te kunnen letten. Het onderste uit de kan te kunnen halen en meer aandacht kunnen leggen op het gebruik met als resultaat dat de brochure met zijn tijd mee is gegaan en voor klanten nog altijd duidelijker en praktischer wordt.

Marcel heeft ons wegwijs gemaakt in het gebruik van Adobe Photoshop en InDesign en we zijn blij met zijn flexibele instelling. Hij denkt met ons mee en helpt ons ook het praktische en technische deel van onze informatie vormgevingstechnisch, duidelijk en aantrekkelijk te presenteren.


 


Marcel Guis


Ik wil met plezier werken aan projecten die mijn klanten en mijzelf blij maken. De grootte van het bedrijf maakt daarom niet zoveel verschil voor mij. Ik vind in zowel grote als kleine bedrijven mijn uitdagingen.
Voor Epicz wil ik een vaste kring klanten opbouwen waarmee ik lang, productief en met plezier kan samenwerken.Ik vind het heerlijk om zowel in mijn eigen ‘zone’ te werken als in teamverband. Het liefst zo gevarieerd mogelijk! Geen sleur, en niet te lang op een bepaalde plek. Graag spreek ik mijn klanten persoonlijk. Zo kan ik het beste ‘proeven’ naar welk ontwerp ze op zoek zijn. Ik probeer hun ideeën concreet samen te bundelen in een krachtig ontwerp waar zowel de klant als ik blij van wordt.

Epicz is een reclamebureau dat ontwerpen maakt voor online, social en offline gebruik. Denk daarbij aan websites, inrichting Social Media (omslagen, avatars etc) en drukwerk. Waarvan het drukwerk kan bestaan uit slechts de huisstijl (visitekaartjes, enveloppen & briefpapier) maar ook posters, brochures en folders. Epicz = Marcel Guis. Ik werk samen met professionals om tot het beste resultaat te komen.

Mijn USP's zijn: persoonlijke benadering, snelheid, beloven = doen en breed inzetbare en professionele ontwerpen. De wens van mijn klanten staat centraal en het werk dat ik lever is betaalbaar.

FP Collection heeft mij geleerd gebruik te maken van een goede interne structuur. Ze doen hun uiterste best projecten zo goed mogelijk te begeleiden. Vooraf bespreken we altijd hoe we het gaan aanpakken en maken we een uitgewerkte en haalbare planning. FP Collection is continu in beweging, zit niet stil en blijft de markt opzoeken en benaderen. Stilstand is achteruitgang gaat bij FP Collection niet op. Het team van FP straalt plezier en professionaliteit uit.

Ik neem geen genoeg met een ‘OK’ ontwerp. Zelf ben ik pas tevreden als de klant dat ook is!
Tags: samenwerking
Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 Albert Stam

Albert Stam

Adviseur

Werkt sinds 2012 met plezier bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst en werkt inmiddels als adviseur in de buitendienst. Hij lijkt geen stress te kennen en houdt van een potje voetbal. Albert werkt nauwkeurig en helpt z’n klanten en collega’s met veel plezier.

Lees meer...

Laila Maamirová

Commercieel medewerker binnendienst

Laila is sinds april 2022 in dienst bij FP Collection op de binnendienst, hier ben ik nu veel kennis en ervaring aan het op doen. In 2021 is ze afgestudeerd als Juridisch Administratief Dienstverlener. 
In haar vrije tijd is Laila bezig met fotografie en vindt ze het erg leuk om te wandelen in het bos met haar hondje.
Lees meer...


 

Camiel Dubbink

Medewerker magazijn & logistiek

Op de weg op uitlevering of in het magazijn met laden en lossen, Camiel heeft altijd de geheime zender aan staan. Hij houdt van hard werken en een magazijn dat op orde is.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Rosanne Pool

Rosanne Pool

Marketing / inkoop

Is sinds het voorjaar van 2019 in dienst bij FP Collection. Ze is begonnen op de binnendienst en heeft daar veel kennis en ervaring op gedaan. In april 2022 heeft ze de switch gemaakt naar marketing en inkoop. Bij de marketing kan ze haar creativiteit meer de vrije loop laten gaan, de inkoop sluit perfect aan bij haar opleiding International Business. In haar vrije tijd staat ze vaak met een bakboek in de keuken en bakt ze de lekkerste koekjes of komt ze tot rust door te wandelen.

Lees meer...

 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

 

Richard Mengerink

Medewerker magazijn

Richard werkt sinds mei 2022 bij FP Collection en houdt van structuur en rust in zijn werk. Het magazijn houdt hij goed op orde. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin en gooit hij af en toe een pijltje naar het dartbord.

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20230327 06:07:25 PC01False0FalseTrue220102