Inloggen
NederlandsNederlands

Stel je voor: Rob Biester

Stel je voor: Rob Biester
Geplaatst op 3-11-2019 door buitendienst

 


Rob Biester

“Alles doen voor een klant wat jezelf ook verwacht te krijgen als je ergens klant bent.”


FP Collection
Rob is de trotse eigenaar van FP Collection. 15 jaar geleden was zijn ambitie om zelfstandig ondernemer te worden zo groot dat hij samen met zijn broer besloot FP Collection over te nemen van de toenmalige eigenaar. Hij dacht: dat kan ik ook. Zijn Twentse nuchterheid, grote technische kennis en zijn gave om stressvrij door het leven te gaan hebben hem hierbij geholpen.


Ambitie
Waar zijn ambitie vandaan komt? Hij wilde eindelijk eens alles helemaal zelf bepalen. Geen bemoeienis van aandeelhouders. Hij vindt het dan ook het allerleukste om binnen het bedrijf na te denken over nieuwe strategieën, concepten, marketingactiviteiten, het bezoeken van beurzen en potentiële klanten, en hoe te komen tot een verhoging van de omzet.
Hun grote ambitie destijds? Het bedrijf nieuw leven inblazen. Ze hebben het uitgebouwd tot wat het nu is: “een financieel gezond bedrijf met fantastische medewerkers, een gezonde groeiambitie en prachtige toekomstplannen”. 

Waarom FP Collection zo goed bij hem past? Er is een bedrijf ontstaan waar ook hij graag zaken mee zou willen doen. En dat was zijn belangrijkste doel. Beloftes en afspraken worden nagekomen en er wordt gezorgd voor snelle leveringen en reacties. Allemaal onderdelen die hij zelf ook graag terug ziet als klant. Dit zijn dingen die veel bedrijven beloven maar helaas niet altijd nakomen. 

Toekomst
Zijn droom voor de toekomst? Zelf niet meer actief nodig zijn bij FP Collection over een aantal jaren. Samen met het team wil hij FP Collection verder uitbouwen en op de kaart zetten zodat het goed kan functioneren zonder zijn dagelijkse bemoeienis. Dan krijgt hij namelijk meer tijd voor zijn hobby’s, en die heeft hij genoeg. Zijn grootste hobby zijn z'n Oldtimers, het liefst van het merk Lotus. Een rondje rijden in één van zijn eigen Oldtimers doet hij dan ook graag. Daarnaast verzamelt hij al bijna 50 jaar stripboeken. 

Compliment
Het grootste compliment dat hij kan krijgen? Dat bedrijven graag zaken doen met FP Collection omdat beloftes en afspraken worden nagekomen. Maar hij vindt het ook een groot compliment als medewerkers écht met plezier naar hun werk gaan.  
Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 Albert Stam

Albert Stam

Adviseur

Werkt sinds 2012 met plezier bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst en werkt inmiddels als adviseur in de buitendienst. Hij lijkt geen stress te kennen en houdt van een potje voetbal. Albert werkt nauwkeurig en helpt z’n klanten en collega’s met veel plezier.

Lees meer...

Laila Maamirová

Commercieel medewerker binnendienst

Laila is sinds april 2022 in dienst bij FP Collection op de binnendienst, hier ben ik nu veel kennis en ervaring aan het op doen. In 2021 is ze afgestudeerd als Juridisch Administratief Dienstverlener. 
In haar vrije tijd is Laila bezig met fotografie en vindt ze het erg leuk om te wandelen in het bos met haar hondje.
Lees meer...


 

Camiel Dubbink

Medewerker magazijn & logistiek

Op de weg op uitlevering of in het magazijn met laden en lossen, Camiel heeft altijd de geheime zender aan staan. Hij houdt van hard werken en een magazijn dat op orde is.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Rosanne Pool

Rosanne Pool

Marketing / inkoop

Is sinds het voorjaar van 2019 in dienst bij FP Collection. Ze is begonnen op de binnendienst en heeft daar veel kennis en ervaring op gedaan. In april 2022 heeft ze de switch gemaakt naar marketing en inkoop. Bij de marketing kan ze haar creativiteit meer de vrije loop laten gaan, de inkoop sluit perfect aan bij haar opleiding International Business. In haar vrije tijd staat ze vaak met een bakboek in de keuken en bakt ze de lekkerste koekjes of komt ze tot rust door te wandelen.

Lees meer...

 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

 

Richard Mengerink

Medewerker magazijn

Richard werkt sinds mei 2022 bij FP Collection en houdt van structuur en rust in zijn werk. Het magazijn houdt hij goed op orde. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin en gooit hij af en toe een pijltje naar het dartbord.

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20230327 06:39:47 PC01False0FalseTrue220102