Inloggen
NederlandsNederlands

Stel je voor: Maiken Blokzijl

Stel je voor: Maiken Blokzijl
Geplaatst op 7-6-2022 door buitendienst

 


Maiken Blokzijl

“Wacht niet op de perfecte omstandigheden om succes te hebben; ga er gewoon voor en doe iets.”

Maiken is bij FP Collection contactpersoon voor de architecten en productspecialist van het merk Magnus Olesen.

Studie
Maiken is interieurvormgever, ze heeft hiervoor een opleiding gevolgd aan het Thomas More college in België (Mechelen).

Wellicht vraag je je nu af waarom helemaal in België, nou dat zit zo: “Toen ik klaar was op het MBO heb ik gekeken naar wat mij een interessante studie leek. Al snel kwam ik terecht bij de kunstacademie maar na de open dagen was ik niet overtuigd. Een paar oud studenten van het MBO studeerden al in België en van hen hoorden we enthousiaste verhalen. We zijn met vijf meiden gaan kijken in Mechelen en waren gelijk super enthousiast! Ik wilde graag op kamers. En ‘’helemaal’’ in België op ‘’kot’’ klonk ook wel stoer. Ik ben heel blij met deze ervaring en heb er super veel geleerd."


FP Collection
Na haar studie in België ging Maiken op zoek naar een bedrijf dat veel bezig is met design. Ze is namelijk een echte ‘’design freak’’. Bij FP Collection kwam ze een vacature tegen die haar niet op het lijf geschreven was, maar het bedrijf en de mensen spraken haar wel enorm aan. Ze besloot een enthousiaste brief te sturen en hoopte op een gesprek waarin ze zichzelf kon presenteren, en dat deed ze. Er was een goede klik en ze ging aan de slag in een combinatiefunctie waarin ze haar creativiteit en commerciële talent kwijt kan. 

Maiken werkt met veel plezier bij FP Collection omdat ze bij FP Collection altijd bezig kan zijn met de nieuwste design trends en geen dag hetzelfde is qua werkzaamheden. Ze ging al snel zelfstandig op pad om architecten te bezoeken en dat vindt ze super leuk om te doen. Daarnaast houdt ze zich bezig met het up-to-date houden van de showroom en is ze hét aanspreekpunt voor vragen over de collecties van Magnus Olesen en Kees Marcelis. Ook maakt Maiken het ontwerp voor onze stand tijdens Design District en neemt ze de organisatie van onze deelname aan deze beurs dit jaar voor het eerst op zich.

Ambitie
Haar grootste persoonlijke droom? Ooit een eigen bedrijf beginnen en mooie interieurplannen maken in combinatie met het ontwerpen van meubels en accessoires, want alleen interieurplannen maken is teveel van hetzelfde voor Maiken. Maar eerst wil ze flink wat werkervaring opdoen.

Goed gevoel
Maiken haar dag kan niet meer stuk als ze fijn heeft samengewerkt met haar collega’s! Ze vindt de sfeer bij FP Collection altijd gezellig. Er wordt serieus gewerkt, maar ook veel gelachen. Het is heel prettig dat iedereen zo goed met elkaar kan opschieten. En dat maakt het werk leuk voor haar.

Een afspraak plannen voor een toelichting op de collectie, de mogelijkheden voor een samenwerking of het meedenken in een project?
Neem contact op met Maiken Blokzijl door haar te mailen: maiken@fpcollection.nl.
Tags: team
Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 Albert Stam

Albert Stam

Adviseur

Werkt sinds 2012 met plezier bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst en werkt inmiddels als adviseur in de buitendienst. Hij lijkt geen stress te kennen en houdt van een potje voetbal. Albert werkt nauwkeurig en helpt z’n klanten en collega’s met veel plezier.

Lees meer...

Laila Maamirová

Commercieel medewerker binnendienst

Laila is sinds april 2022 in dienst bij FP Collection op de binnendienst, hier ben ik nu veel kennis en ervaring aan het op doen. In 2021 is ze afgestudeerd als Juridisch Administratief Dienstverlener. 
In haar vrije tijd is Laila bezig met fotografie en vindt ze het erg leuk om te wandelen in het bos met haar hondje.
Lees meer...


 

Camiel Dubbink

Medewerker magazijn & logistiek

Op de weg op uitlevering of in het magazijn met laden en lossen, Camiel heeft altijd de geheime zender aan staan. Hij houdt van hard werken en een magazijn dat op orde is.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Rosanne Pool

Rosanne Pool

Marketing / inkoop

Is sinds het voorjaar van 2019 in dienst bij FP Collection. Ze is begonnen op de binnendienst en heeft daar veel kennis en ervaring op gedaan. In april 2022 heeft ze de switch gemaakt naar marketing en inkoop. Bij de marketing kan ze haar creativiteit meer de vrije loop laten gaan, de inkoop sluit perfect aan bij haar opleiding International Business. In haar vrije tijd staat ze vaak met een bakboek in de keuken en bakt ze de lekkerste koekjes of komt ze tot rust door te wandelen.

Lees meer...

 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

 

Richard Mengerink

Medewerker magazijn

Richard werkt sinds mei 2022 bij FP Collection en houdt van structuur en rust in zijn werk. Het magazijn houdt hij goed op orde. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin en gooit hij af en toe een pijltje naar het dartbord.

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20230205 23:48:48 PC01False0FalseTrue220102