Inloggen
NederlandsNederlands

Update nieuwbouw FP Collection

Update nieuwbouw FP Collection
Geplaatst op 4-8-2020 door buitendienst

Update nieuwbouw FP Collection - 2019 t/m april 2021

Volg de ontwikkelingen van de bouw van onze nieuwe showroom:

Nieuwe showroom

Ons nieuwe pand is door een glazen binnentuin verbonden met onze kantoren en magazijnen. In de nieuwe showroom vind je op ruim 1.750 m2 een uiteenlopende collectie die we op thematische wijze presenteren. We ontvangen je in de binnentuin en gaan door naar de horeca voor een lekkere kop koffie of thee. Daarna nemen we jou en je klanten graag mee op een inspirerende ronde langs het leerplein, onze functionele zaalstoelen, de docentenkamer en de kantines. Tussendoor maken we een tussenstop op één van de heerlijk zittende softseating elementen en we laten je de originele Magnus Olesen collectie zien, daarna kijken we nog even bij de verlichting. Voor de creatievelingen onder ons is op de eerste verdieping een grote stalenruimte waar alle kleuren tot in detail samen te stellen zijn. Deze ruimte is aangekleed met uitsluitend duurzame producten, van gerecycled kunststof tot zitelementen gemaakt van zee afval.
Kom je niet voor een project maar wil je even rustig overleggen met je klanten of collega’s in een inspirerende omgeving? Dat kan uiteraard ook in één van de afgesloten vergader- en presentatieruimtes. Vanaf begin 2021 is de showroom klaar en ontvangen we je graag in deze prachtige belevingswereld.

Meer informatie over de nieuwe showroom, de mogelijkheden en de prachtige beleving? Lees dan hier verder.


















Bekijk hier de foto's en lees de toelichtingen over de verschillende fases die we hebben doorlopen (van november 2019 t/m april 2021).


Voor nu genieten wij tijdens de pauze van ons uitzicht (november 2019):












Inmiddels kijken we vanuit onze nieuwe kantoren uit op (januari 2020):
















We zijn weer een stuk verder, de wanden zijn dicht en het dak zit erop. De binnentuin verbindt straks de nieuwe showroom met het huidige pand (februari 2020):
      















Iedere week komen we een stapje dichterbij de oplevering van onze nieuwe showroom. Zo is afgelopen week de betonvloer gestort, dit geeft alweer een heel ander beeld aan onze nieuwe showroom, zeker als de zo
n er zo fantastisch op schijnt! (maart 2020)

   












De nieuwe showroom krijgt steeds meer vorm en ook in de binnentuin sta je nu droog. Dit wordt straks tevens de nieuwe entree van het pand. Rechts een verbinding met de kantoren en huidige pand, links de toegang naar de nieuwe showroom. (april 2020)

     















De laatste fase van de 'grofbouw' is aangebroken. De wanden zijn afgewerkt en de kleuren voor de muren zijn gekozen. De toiletruimtes zijn betegeld met een neutrale beton tegel die straks heel mooi past in het geheel (mei 2020).

    























De doorbraak van oud naar nieuw is gemaakt. De muur van de huidige kantine is doorbroken waardoor er een mooie verbinding is ontstaan met de binnentuin van het nieuwe pand. Daarnaast is het kantoor van de binnendienst voorzien van een opening. Op deze plek wordt straks een balie gebouwd. Na de bouwvak worden de trappen geplaatst en krijgt de showroom meerdere presentatieruimtes (juli 2020). 

  











Verbinding van oud naar nieuw en een mooi beeld van de binnentuin:
  
  










September 2020

Er wordt hard gewerkt aan het afbouwen van ons nieuwbouwpand. De buitenzijde is zo goed als klaar, het hek staat er omheen en de schuifdeuren werken. Nu is het tijd voor het mooie werk; de binnenbouw en inrichting. De vergaderruimtes zijn in aanbouw, de trappen en hekken worden volgende week geplaatst en de volgende stap is het leggen van de vloeren. Vanuit daar gaan we verder met het inrichten van het pand. We verheugen ons er enorm op onze prachtige showroom aan iedereen te laten zien en hopen dat dit eind dit jaar of begin volgend jaar zal zijn.

      










Oktober 2020

Van ladder naar trap. De afgelopen tijd gebruikten we een bouwladder om boven te komen, gelukkig is daar twee weken geleden een einde aan gekomen. Inmiddels kunnen we met deze prachtige trap, en z'n broer aan de andere zijde van het pand, op een makkelijke manier naar de eerste etage komen. Deze trappen zullen nog deels met hout bekleed worden.
In de enorme ruimte die je hier ziet komen straks onze proefmodellen te staan. Zoals je weet hebben we sinds kort een button op onze website waarmee het aanvragen van een proefmodel nog makkelijk is geworden. Al deze modellen staan op dit moment in ons magazijn en ze verdienen een mooiere plek. We kunnen niet wachten op de wand- en vloerbekleding waarnaar we dit deel eindelijk in gebruik kunnen nemen.

     










April 2021

We hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt om alles tot in de puntjes af te werken en het resultaat mag er zijn! We zijn OPEN en jullie zijn welkom! Nieuwsgierig geworden naar de rest? We willen niet te veel verklappen dus maak een afspraak en kom het met eigen ogen ervaren.

   









Bekijk de overige nieuwsitems van FP Collection

Tags: Nieuwbouw
Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 Albert Stam

Albert Stam

Adviseur

Werkt sinds 2012 met plezier bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst en werkt inmiddels als adviseur in de buitendienst. Hij lijkt geen stress te kennen en houdt van een potje voetbal. Albert werkt nauwkeurig en helpt z’n klanten en collega’s met veel plezier.

Lees meer...

Laila Maamirová

Commercieel medewerker binnendienst

Laila is sinds april 2022 in dienst bij FP Collection op de binnendienst, hier ben ik nu veel kennis en ervaring aan het op doen. In 2021 is ze afgestudeerd als Juridisch Administratief Dienstverlener. 
In haar vrije tijd is Laila bezig met fotografie en vindt ze het erg leuk om te wandelen in het bos met haar hondje.
Lees meer...


 

Camiel Dubbink

Medewerker magazijn & logistiek

Op de weg op uitlevering of in het magazijn met laden en lossen, Camiel heeft altijd de geheime zender aan staan. Hij houdt van hard werken en een magazijn dat op orde is.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Rosanne Pool

Rosanne Pool

Marketing / inkoop

Is sinds het voorjaar van 2019 in dienst bij FP Collection. Ze is begonnen op de binnendienst en heeft daar veel kennis en ervaring op gedaan. In april 2022 heeft ze de switch gemaakt naar marketing en inkoop. Bij de marketing kan ze haar creativiteit meer de vrije loop laten gaan, de inkoop sluit perfect aan bij haar opleiding International Business. In haar vrije tijd staat ze vaak met een bakboek in de keuken en bakt ze de lekkerste koekjes of komt ze tot rust door te wandelen.

Lees meer...

 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

 

Richard Mengerink

Medewerker magazijn

Richard werkt sinds mei 2022 bij FP Collection en houdt van structuur en rust in zijn werk. Het magazijn houdt hij goed op orde. In zijn vrije tijd geniet hij van zijn gezin en gooit hij af en toe een pijltje naar het dartbord.

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20230327 06:38:23 PC01False0FalseTrue220102