Inloggen
NederlandsNederlands

nieuwe opzet catalogus

nieuwe opzet catalogus
Geplaatst op 24-2-2020 door buitendienst

De nieuwe catalogus van FP Collection is op 1 maart naar je verstuurd. Waarschijnlijk is het je al opgevallen dat het boek dikker is dan voorgaande edities?!
Dat klopt, het is namelijk onze jubileumeditie, want FP Collection bestaat 15 jaar.

Onze catalogus heeft wat wijzigingen ondergaan, een grote wijziging in dit boek t.o.v. voorgaande edities is de extra aandacht voor onze ijzersterke collectie tafelonderstellen en de categorisering van het sfeerdeel, dat straks duidelijke overeenkomsten heeft met ons nieuwe showroom en gekoppeld is aan onze website.
Bekijk de overige nieuwsitems van FP Collection
Inhoudsopgave
De catalogus heeft, net als de voorgaande edities, een uitgebreide inhoudsopgave die op type product is weergegeven. Zo krijg je snel een overzicht van alle stoelen, krukken, tafelonderstellen, lounge elementen, verlichting etc. in onze catalogus.

Wij zijn FP Collection
Meer weten over FP Collection?  Lees dan op pagina 9 en 10 wie we zijn en waarom wij de dingen doen zoals we ze doen.

Inspiratie
De catalogus van FP Collection is niet compleet zonder de mooie inspiratie beelden. Maar liefst 70 pagina's met mooie sfeerbeelden van onze producten in diverse settingen. We hebben het inspiratieboek opgedeeld in 6 thema's; circulair, scholen, kantoor, horeca, zalen en tafelonderstellen. Deze thema's vind je ook terug op onze website en straks in onze nieuwe showroom, met per categorie een weergave van geschikte producten.

Prijslijst
Onze prijslijst is per categorie op alfabetische volgorde weergegeven. Alle modellen en uitvoeringen staan vermeld met prijzen, maten, kleurstalen en frame opties. Wens je snel een weergave van een product soort (bijvoorbeeld alle krukken) kijk dan in de overzichtelijke inhoudsopgave of zet de filters aan op de website.

PC kleurenoverzicht 
Het PC kleurenoverzicht laat de mogelijke (poedercoat) kleuren zien voor de frames en onderstellen in onze collectie.Stofgroepen

Op pagina 302 en 303 vind je de standaard FP Collection stofgroepen en de standaard stoffen van onze fabrikanten.

Legenda

Op pagina 305 en 306 staat een weergave van de kunststof, hout en frame kleuren. Tevens staan de bladstalen met coderingen opgesomd.

Kaft
Aan de binnenkant van de kaft staat een handige weergave van de symbolen die we in de catalogus gebruiken.
Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

 

Marlot Kamphuis

Commercieel medewerker binnendienst

Marlot is sinds juli 2023 in dienst bij FP Collection als medewerker op de binnendienst. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de stallen om met haar paarden te rijden en te verzorgen. Verder spreekt ze graag af met vriendinnen en houdt ze er van om lekker creatief bezig te zijn.  

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen