Inloggen
NederlandsNederlands

FP Collect Dagen 2023

FP Collect dagen 2023

Kom en ontvang als eerste de nieuwe sfeercatalogus!


Het is zo ver, onze nieuwe sfeercatalogus komt uit op 1 maart 2023. Om dit te vieren openen we de deuren van onze showroom voor álle dealers op 22 en 23 februari. Dit is jouw kans om tijdens de FP Collect dagen onze spiksplinternieuwe catalogus vervroegd in handen te krijgen! Je bent van harte welkom tussen 10 en 20 uur. 


Openingstijden

Woensdag 22 februari 10.00 - 20.00 uur
Donderdag 23 februari 10.00 - 20.00 uur

Kom wanneer het jou uitkomt, je bent de hele dag welkom. Geef jezelf en je collega's van te voren wel even op, meld je  snel aan via de button in de nieuwsbrief. klik hier!

Locatie

Vijverweg 3
7640 LH Wierden


 

Wat kun je kun je verwachten deze dagen?Nieuwe catalogus


Uiteraard. Je krijg deze in handen voordat deze officieel uit komt.

Nieuwe producten
Bekijk en test direct alle nieuwe producten uit de nieuwe catalogus. En dat zijn er nogal wat!

Loop het FP Custom pad

Laat je inspireren door alle producten van ons eigen merk en ontdek alle mogelijkheden. Van diverse frame- en kleurmogelijkheden tot stalen en stofkleuren.

Producten waar we zelf enthousiast over zijn

Naast onze eigen FP Custom producten laten we je onze andere merken en producten zien waar we zelf graag mee werken.

Om 10 uur komen de mannen van Unlit je uitgebreid informeren over hun software, waarmee 3D bestanden omgezet kunnen worden naar foto realistische beelden. Handig voor de interieur professional!
Om 11 uur wordt er een demonstratie gegeven door Sacksea, dé duurzame poef.

Geniet
Van de heerlijke catering die aanwezig is en de Nespresso koffie. Kom je rond lunchtijd? Er staan smakelijke broodjes voor je klaar. Kom je na werktijd? We hebben voldoende eten voor het diner zodat jij niet hoeft te koken.  


We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze prachtige showroom voor de FP Collect dagen. Vergeet je niet op te geven! Dit kan via de button onderaan de nieuwsbrief. Zo weten we zeker dat er voldoende is voor iedereen

Hopelijk tot dan!

Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Rosanne Pool

Rosanne Pool

Marketing / inkoop

Is sinds het voorjaar van 2019 in dienst bij FP Collection. Ze is begonnen op de binnendienst en heeft daar veel kennis en ervaring op gedaan. In april 2022 heeft ze de switch gemaakt naar marketing en inkoop. Bij de marketing kan ze haar creativiteit meer de vrije loop laten gaan, de inkoop sluit perfect aan bij haar opleiding International Business. In haar vrije tijd staat ze vaak met een bakboek in de keuken en bakt ze de lekkerste koekjes of komt ze tot rust door te wandelen.

Lees meer...

 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20230607 18:15:23 PC01False0FalseTrue220102