Inloggen
NederlandsNederlands

FP Custom

Ons huismerk met een glimlach!
Best wel trots en met een grote glimlach introduceren we ons eigen huismerk. Vanaf nu hebben al onze private label producten één vaste merknaam: FP Custom!

Volop variatie, één merk
Ons nieuwe eigen merk FP Custom staat voor in Europa geproduceerde projectmeubels van hoogwaardige kwaliteit. Alle productseries uit het veelzijdige assortiment zijn nu prettig overzichtelijk gebundeld onder de vlag van FP Custom. Van horecakrukken en vergaderstoelen tot kantinemeubels. En van losse onderstellen en tafelbladen tot loungebanken en verlichting. 

De voordelen glimlachen je toe
FP Custom biedt je in elke prijsklasse volop betaalbare interieurproducten. Er is altijd een oplossing die precies op jouw wensen en projecten aansluit. Weet je waar je ook veel plezier van gaat krijgen? De speciale FP Custom voordelen, zoals 5 unieke garanties en maatwerk in stoffering!

De 5 FP Custom Garanties
Speciaal voor jou als FP Custom-afnemer  en voor jouw klanten: de zekerheid van unieke voordelen. 

1. Geen minimale afname
     Onnodige verplichtingen zijn nooit leuk toch?

2. Altijd een proefmodel
     Zeker weten dat jij supergoed zit.

3. Eenvoudig te vervangen onderdelen
      Waarom moeilijk doen als het glimlachend kan? 

4. Assemblage in eigen werkplaats
     We kennen elk product op ons duimpje.

5. Giga showroom met alle meubels!
     Maak samen met jouw klant de perfecte keus.

Welke stof vind jij tof? 
Je kunt alle FP Custom stoelen en krukken naar wens laten stofferen. Kies de ideale stof uit onze eigen FP Custom stoffencollectie, met een overzichtelijk palet van diverse texturen in een aantal moderne kleuren.

Kom FP Custom glimlachend ontdekken
FP Custom is exclusief verkrijgbaar bij FP Collection en de FP Collection-dealers. Kom snel langs in onze riante en inspirerende showroom in Wierden. Of vraag een proefstoel aan voor jouw project en ontdek alle voordelen! 


Bekijk hieronder alle FP Custom producten.
Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

 

Marlot Kamphuis

Commercieel medewerker binnendienst

Marlot is sinds juli 2023 in dienst bij FP Collection als medewerker op de binnendienst. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de stallen om met haar paarden te rijden en te verzorgen. Verder spreekt ze graag af met vriendinnen en houdt ze er van om lekker creatief bezig te zijn.  

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen