Inloggen
NederlandsNederlands

Kees Marcelis

Kees Marcelis

Exclusief dealer van de bijzondere ontwerpen van architect Kees Marcelis


Architect en ontwerper Kees Marcelis zit meer dan 25 jaar in het vak. Door de jaren heen heeft hij een geheel eigen stijl ontwikkeld. Zijn bijzondere eenvoud is kenmerkend. Ruimten weet hij optimaal te benutten en hij is een tovenaar met licht. Zijn sterke lijnenspel geeft zijn ontwerpen rust, kracht en karakter. Daarnaast is hij een meester met kleur. Zijn studio bevat alle denkbare knowhow op het gebied van (interieur) architectuur. FP Collection is exclusief dealer van de Kees Marcelis LL-collectie en de Inside Out lampen.

Collectie


Deze meubellijn, ontworpen door Kees Marcelis bevat een aantal meubelen die zich kenmerken door hun strakke, sobere eenvoud. Alle producten zijn bijna vanuit één lijn en vorm ontworpen en hierdoor stralen ze rust en eenvoud uit. De collectie staat symbool voor de toon die Kees Marcelis ook in zijn (interieur)architectuur aanslaat. Hij bedenkt nergens iets puur voor het effect, er wordt bij elk ontwerp gezocht naar de essentie en esthetiek. In de zitmeubelen is de L soms bijna verborgen en soms juist overduidelijk aanwezig, hiermee geeft hij eigenheid en extra karakter aan deze lijn. De L kan worden benadrukt door contrasterende kleuren én materialen te kiezen; ton sur ton kleuren of een stof in dezelfde kleur, maar in twee variaties, bijvoorbeeld ruw en glad(der), zal een subtielere L opleveren.


Project


Studio Kees Mareclis ontwerpt diverse projecten, waaronder de Volvo garage Harrie Arendsen in Hengelo. Daarnaast zijn diverse van zijn projecten te vinden op zijn website

Categorieën
Opties
Kleur
Kleur
Product is in deze kleuren te bestellen, foto's kunnen afwijken
Circulariteit
Filter
Weergave:
Sorteren:
Weergave:
Sorteren:
Filter
Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

 

Marlot Kamphuis

Commercieel medewerker binnendienst

Marlot is sinds juli 2023 in dienst bij FP Collection als medewerker op de binnendienst. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de stallen om met haar paarden te rijden en te verzorgen. Verder spreekt ze graag af met vriendinnen en houdt ze er van om lekker creatief bezig te zijn.  

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen