Inloggen
NederlandsNederlands

Over ons

Wij zijn FP Collection

En wij worden blij van design meubilair


FP Collection levert betaalbaar designmeubilair aan projectinrichters die kantoren, scholen en horeca van meubilair voorzien. Ook interieurbouwers, standbouwers, woonwinkels en keukenzaken mogen we tot onze vaste klanten rekenen. Het fijne van onze collectie is dat je er alle kanten mee op kunt. Van vergaderruimte tot directiekantoor, en van scholen en woningen tot de horeca: je vindt fluitend een oplossing die prima past.

T: 0546566580
M: sales@fpcollection.nl

Onze klanten staan centraal


We hebben de meest uiteenlopende klanten. Klein, groot, dichtbij en ver weg. En die worden allemaal blij van de manier waarop we ze ontzorgen. Daarmee bedoelen we dat we zorgeloze snelheid, flexibiliteit en duurzaamheid garanderen. Vanuit een stabiele organisatie, gerund door een team goedlachse vakmensen op wie je altijd kunt rekenen. Zo faciliteren we jou maximaal om een inspirerende werkomgeving voor je klanten te creëren. De klant met een glimlach, daar doen we het voor!

Duurzaam

Het is ook belangrijk om onze planeet en de volgende generaties blij te maken. Ons nieuwe pand heeft zonnepanelen, een installatie met warmtepomp en is volledig gasvrij. Door zonnestroom en aardwarmte goed te benutten voorzien we zelf in onze energie. We rijden in groene auto’s met de nieuwste plug-in techniek.

Kom je met een hybride- of elektrische auto naar ons toe? Hij kan voor de deur aan de laadpaal. Goed geregeld toch?

Beleef FP Collection

Na ontvangst in de binnentuin toeren we met jou en je klanten door onze nieuwe, ruim 1.750 m² grote showroom. We presenteren je onze collectie aan de hand van verschillende thema’s. Laat je inspireren door functionele vergaderstoelen, het horecaplein, de docentenkamer, kantines en het leerplein. En plof tussendoor even neer op de ultracomfortabele softseating elementen. Ontdek ook de originele Magnus Olesen collectie en ons assortiment verlichting en accessoires.

We hebben ook luxe vergader- en presentatieruimtes voor overleg met je klanten of collega’s. Lekker in alle privacy.

Eigen merk: FP Custom

Vanaf november 2022 vallen al onze private label-producten onder de vlag van FP Custom. Ons nieuwe huismerk staat voor in Europa geproduceerde, hoogwaardige kwaliteit en een prettig overzichtelijk, veelzijdig assortiment. Met in elke prijsklasse interieurproducten die precies op jouw wensen en projecten aansluiten.
FP Custom biedt je speciale voordelen, zoals maatwerk in stoffering en 5 unieke garanties voor jou en je klant. Kom naar de showroom of vraag een proefstoel aan en ontdek het leuke van FP Custom!

Waarmee kunnen we jou blij maken?

Enthousiast? Glimlach? Wij ook! Neem voor inspiratie, advies en projectondersteuning gerust contact met ons op. En ervaar zelf hoe het is om met ons samen te werken. Bel, mail, of nog leuker, neem een kijkje in onze mega grote nieuwe showroom. Daar glimlachen de betaalbare projectmeubelen, de service en onze mensen je tegemoet. Tot snel! .. ..

Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

 

Marlot Kamphuis

Commercieel medewerker binnendienst

Marlot is sinds juli 2023 in dienst bij FP Collection als medewerker op de binnendienst. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de stallen om met haar paarden te rijden en te verzorgen. Verder spreekt ze graag af met vriendinnen en houdt ze er van om lekker creatief bezig te zijn.  

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen