Inloggen
NederlandsNederlands

Stoffenoverzicht


FP Custom stofcollectie

Ken je onze eigen stofcollectie al? Gestoffeerde FP Collection producten worden lokaal, in Nederland gestoffeerd.
We bieden je voor stoffering van onze eigen producten een overzichtelijk palet van 6 texturen in 12 kleuren. Deze collecties vallen in stofgroep 1, 2 en 3. We hebben dit overzichtelijk weergegeven in het overzicht dat je hieronder kunt downloaden.

Download de FP Custom stoffen: Bystander, Evergreen, Mountain, Greenville, Legend, Focus, Cruiser en Rugged.
(Kijk goed naar welke je producten je volledig kan laten stofferen en bij welke producten je alleen een opdekstoffering kan kiezen.)


Zoek je de stofkaart: Stofgroepen1 t/m 5 ? Let goed op!

Er zijn wat wijzigingen geweest. Niet alle stoffen zijn geschikt voor volledig gestoffeerde modellen. Dit hebben wij voor je uitgezocht en er zijn nu aparte stofkaarten te downloaden voor o.a. de Julia, Jolie, Laila, Jackie, Lady K, Jet pure, Lois. En een stofkaart voor de modellen die wel volledig gestoffeerd kunnen worden zoals: serie 140/450 en alle opdekstofferingen.
 

Stoffen per model


Niet al onze stoelen kunnen met dezelfde stoffen gestoffeerd worden, onze Italiaans en Deense leveranciers stofferen hun producten met een aantal bekende en onbekende stoffen. We hebben de stofkaarten overzichtelijk per model weergegeven. Je kunt ze hieronder downloaden als PDF. 
Ook bij deze producten is het mogelijk te stofferen in een andere, eigen gekozen stof (COM). Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Download stofoverzicht per model

Stofkaart FP Custom - stofgroep 1 tot 5 - Serie 140, Serie 450, Serie 550, Serie Qliq, Yuno en alle opdekstofferingen

Stofkaart FP Custom - Julia, Jolie, Laila, Jackie, Lady K, Jet pure, Lois

Stofkaart FP Custom - Elan, Elite

Stofkaart FP Custom - Allora

Stofkaart FP Custom - Mirano en Ivy

Alle FP Custom stofkaarten

Stofkaarten Aiko, Baika, Basel, Cape, Chat, Clay, Coco, Conga, Cut, Drum, Eden, Evy, Havana, Java, Moai, Noomi, Pause, Pouf,Scope, Sisters, Vera, Wood

Stofkaarten Active, Andus, Brave, Calia, Capice, Combo, Elisa Eco, Hailey full, Pepper, Point, Rumba, Set Up, Sally, Stilo, Vertica, Vigo

Stofkaarten Beetle, Bombom, Canova, Loop mono, Mali, Pure loop mono, Pure loop mini, Relief, Sicla, Tondina fat, Woodstock

Stofkaarten Belle, Cepe, Doc, Hat, Mani, S75, Sharp, Strike

Stofkaarten Magnus Olesen

Stofkaarten Pedrali, Wow poefen
 


Stofkaarten aanvragen

Snel een stofkaart of grote staal nodig van een bepaalde kleur of collectie? Vraag dit dan eenvoudig, snel en gratis aan op de website van de stofleveranciers. De stofstalen van Camira, Kvadrat, Vyva Fabrics en FP Collection worden vaak dezelfde week nog geleverd.

Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

 

Marlot Kamphuis

Commercieel medewerker binnendienst

Marlot is sinds juli 2023 in dienst bij FP Collection als medewerker op de binnendienst. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de stallen om met haar paarden te rijden en te verzorgen. Verder spreekt ze graag af met vriendinnen en houdt ze er van om lekker creatief bezig te zijn.  

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen