Inloggen
NederlandsNederlands

Catalogus downloaden

Brochure FP Collection


Download hier onze interactieve digitale brochure.

Met de nieuwe huisstijl hebben we de brochure ook in een nieuw jasje gestoken. Dit jaar hebben we gekozen voor een brochure die naadloos aansluit op onze website, en niet meer andersom. We hebben de prijzen weggelaten en meer ruimte gecreëerd voor inspiratie en creativiteit. De eerste helft van de catalogus bestaat uit sfeerbeelden om je te inspireren. Achterin zijn de technische specificaties van een geselecteerd aantal producten te vinden. 
De prijzen zijn zoals altijd te vinden in het dealerportaal op onze website. Mocht je hier onverhoopt geen inloggegevens voor hebben, stuur ons even een mailtje, binnen een dag heb jij jouw gegevens in de mail. Hoe makkelijk is dat!

In de inhoudsopgave kun je de volledige collectie vinden, inclusief accessoires en verlichting. Scan de QR code of klik op de producten in de digitale brochure om de juiste prijs te vinden. Niet alle producten uit de inhoudsopgave staan in het technische gedeelte, maar uiteraard wel op onze website.

Het gros van de producten uit de brochure vind je in onze vernieuwde 1750 m2 mega showroom. Ben je benieuwd hoe een model er uitziet in het echt? Kom langs voor een afspraak en beleef de collectie van FP Collection.

Klik hier en download de lijst met de belangrijkste wijzigingen.
Klik hier en meld je direct aan voor onze e-mail nieuwsbrief.Prijslijst Magnus Olesen


Klik op de afbeelding om de Magnus Olesen prijslijst te downloaden.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op door te bellen (0546566580) of het contactformulier in te vullen.

Klik hier en meld je direct aan voor onze e-mail nieuwsbrief.


Prijslijst 2023                                                                Brochure 2023


Rob Biester

Rob Biester

Directeur / Eigenaar

Sinds 2005 trotse eigenaar van FP Collection. Heeft een passie voor design klassiekers, zowel op het gebied van meubels als auto’s en leest graag een goed boek.

Lees meer...
  
 

Lisette Postma


Commercieel medewerker binnendienst

Lisette is sinds november 2022 in dienst bij FP Collection als commerciële binnendienst medewerker. In de voorgaande jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als coördinator & planner. Een goede combinatie voor een veelzijdige functie als deze! 
In haar vrije tijd is ze vooral graag met haar eigen interieur bezig, er is altijd wel iets dat nóg mooier gemaakt kan worden! Verder bezoekt ze graag een festival of concert met vrienden en gaat ze graag wandelen met haar hond. 
Lees meer...

Bianca Hoeflaak

Bianca Hoeflaak

Commercieel medewerker binnendienst

Door haar ruime ervaring als accountmanager buitendienst in de voedingssupplementen branche is Bianca erg klantgericht, de klant komt altijd op de eerste plek! 
In haar vrije tijd gaat ze graag met het gezin erop uit, lekker naar de camping of heerlijk weekendjes weg. 

Lees meer...

 Pieter van Borssum Waalkes src=

Pieter van Borssum Waalkes

Logistiek Manager

Werkt sinds 2009 bij FP Collection. Kent alle facetten van het bedrijf en is inmiddels logistiek manager. Pieter vist en dart graag, daarnaast geniet hij vooral in het voorjaar en de zomer van het buitenleven in Friesland.

 

Frits Schuitemaker

Medewerker magazijn & logistiek

In mei 2022 is Frits bij FP Collection komen werken. Dagelijks houdt hij zich bezig met het monteren van onze producten of kun je hem op de weg vinden in één van onze FP Collection bussen. Zodra hij thuis is trekt hij de natuur in voor een grote wandelig met de hond.

 

Niels Riemers

Medewerker magazijn

Van montage tot bestellingen klaarzetten en van lossen tot laden, Niels doet het allemaal. Hij kwam rechtstreeks van zijn opleiding logistiek medewerker bij FP Collection werken. Naast dat hij iedere dag met veel plezier op de fiets naar FP komt, voetbalt hij ook veel.

 Maiken Blokzijl

Maiken Blokzijl

Interieurvormgever en architectenbezoeker

Werkt sinds 2017 bij FP Collection. Is altijd op zoek naar de laatste designtrends en deelt graag met enthousiasme haar creativiteit. Houdt van sporten, en is er altijd voor in om leuke dingen te doen in het weekend.

Lees meer...
 Dewi Timpers

Dewi Timpers

Adviseur

Dewi werkt sinds mei 2019 bij FP Collection. Hij is begonnen op de binnendienst waar hij een goede band met vele klanten heeft opgebouwd. Vanaf het voorjaar 2022 heeft Dewi zijn eigen klanten en gaat hij er steeds vaker ook op uit om deze klanten te bezoeken. Na een drukke dag ontspant hij in de sportschool of op de mountainbike.

Lees meer...
 Jacqueline Roos

Jacqueline Roos

Medewerker binnendienst

Jacqueline ondersteunt een aantal dagen per week het team op de binnendienst door de orderverwerking op zich te nemen. Jacqueline houdt naast haar werk van sporten en wandelen met haar prachtige hond. Daarnaast heeft oog voor mooie dingen van sieraden tot meubilair.

Lees meer...

 

Marlot Kamphuis

Commercieel medewerker binnendienst

Marlot is sinds juli 2023 in dienst bij FP Collection als medewerker op de binnendienst. In haar vrije tijd is ze veel te vinden in de stallen om met haar paarden te rijden en te verzorgen. Verder spreekt ze graag af met vriendinnen en houdt ze er van om lekker creatief bezig te zijn.  

 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen